• Zwembad ‘Den Helder’

    Speelplezier voor jong en oud op veel verschillende momenten.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Een groot aanbod van Aquasports: o.a. aquajogging, aquamodern, aqua-fit-plus en nog veel meer.
    Er zit voor iedereen wel een passende activiteit bij.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Leren zwemmen doe je bij zwembad Den Helder. Geef u nu op voor de zwemlessen.

Flinke Kidzz club

Voor wie is de Flinke Kidzz Club?

De naam zegt het al, het is een club voor Flinke kinderen.
• Flink omdat zij het lef hebben;
• Flink omdat ze het aandurven;
• en Flink omdat het bewegen voor hen niet gemakkelijk is.

Of je nu komt op advies van ......... of je dat je zelf graag lekker wil gaan bewegen in het water dan is de Flinke Kidzz Club de club voor jou..

Wij gaan er voor zorgen dat jij je lekker kunt voelen in het water door te bewegen. Vaak kan dit ook al wanneer je een blessure hebt. Sterker nog bewegen in het water helpt voor het herstel. Bewegen in het water is gemakkelijker omdat je in het water minder last hebt van onder anderen je gewicht. 

Wat gaan wij doen: vooral leuke dingen doen zoals survival, spijkerbroek-hangen, doelgooien, bommetjes maken en bewegen op muziek.

De kosten om deel te nemen aan de Flinke Kidzz Club zijn € 3,75 per keer. (12 x voor € 37,50)

 

Waar: zwembad Den Helder
Wanneer: donderdag
(kun je deze dag niet dan kom je gewoon de week erop)
Hoe laat: van 15.00 uur tot 15.45 uur
Voor meer informatie: 0313-472022
 Klik op deze link voor meer informatie over de flinke kidzz club

Nieuws en Acties

Zaterdag 21 oktober is er weer een zwemdisco.

(25 november en 16 december zijn de opvolgende zwemdisco's)

 

 

Zwembad Den Helder en PlusFit Doesburg verzorgen samen de activiteit:

‘PlusFit in het water’

PlusFit fysiotherapie en fitness is in samenwerking met zwembad Den Helder een proef gestart om een nieuwe doelgroep in het water te laten bewegen. De aanleiding ontstond vanuit de wens van beide partijen om met elkaar samen te gaan werken. Bij PlusFit komen mensen met lichamelijke aandoeningen die meer willen of moeten bewegen. Bij PlusFit kan dat onder begeleiding van een fysiotherapeut, een personal trainer of zelfstandig. Dat bewegen in het water een meerwaarde heeft, is geen discussie. Wel bleken er meerdere drempels te zijn voor mensen om naar het zwembad te gaan. De proef die PlusFit aan is gegaan draait om het bewegen in water, waarbij plezier en doen wat wel lukt voorop staat. Zwemmen staat hierbij niet op de voorgrond. Dat kan daarna zelf gedaan worden. Maar wat er wel gedaan wordt is bewegen en daarbij worden alle spieren en gewrichten gebruikt. Door te variëren met materialen en door gebruik te maken van de weerstand van het water is het voor iedereen mogelijk om mee te doen op zijn of haar eigen niveau. Deelnemers ervaren het als zeer prettig en aanvullend op de training of therapie die ze al uitvoeren. Het omkleden blijft voor sommige een uitdaging maar het plezier en het fijne gevoel dat ze daarna hebben werkt motiverend. De beweegactiviteit wordt gegeven door een fysiotherapeut waardoor er direct gerichte instructies en adviezen worden gegeven tijdens het bewegen. De oefeningen zijn vooral gericht op kracht en soepelheid. Door daarna nog zelf te zwemmen komt de conditie aan bod. En voor de ontspanning kan gebruik gemaakt worden van de sauna en warmtecabine. De groepsactiviteit vindt elke dinsdag plaats van 14.15 uur tot 14.45 uur. Ook mensen die geen lid of patiënt zijn bij PlusFit zijn van harte welkom om mee te doen.

Contact

Zwembad "Den Helder"

Den Helder 1
6982 DT Doesburg
Tel.: 0313 472022
Fax: 0313 473284
Verzend een e-mail

 

Volg ons!

Kiest u voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor 2017 hebben wij weer de erkenning gekregen om het nationaal zwemdiploma uit te mogen geven en zijn onze medewerkers gelicentieerd namens de NPZ/NRZ .

Kwaliteitsborging zie: www.npz-nrz.nl.

Ontvangt u nog niet onze nieuwsbrief!  Aanmelden kan door op de deze link te klikken:

https://laposta.nl/f/ss4zomjylbhd