• Zwembad ‘Den Helder’

    Speelplezier voor jong en oud op veel verschillende momenten.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Een groot aanbod van Aquasports: o.a. aquajogging, aquamodern, aqua-fit-plus en nog veel meer.
    Er zit voor iedereen wel een passende activiteit bij.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Leren zwemmen doe je bij zwembad Den Helder. Geef u nu op voor de zwemlessen.

Interessant om te weten.

Zwembad Den Helder in Doesburg over op Saled LED verlichting Het gehele pand van Zwembad Den Helder in Doesburg is in juni voorzien van energiezuinige led verlichting. Dankzij de investering in led gaat het zwembad besparen op energiekosten. Bovendien reduceert ‘Den Helder’ de uitstoot van CO2 hiermee. Zwembad Den Helder is en blijft vernieuwend, en streeft daarom continu naar kwaliteitsverbetering op alle gebieden. Begin 2017 werd daarom het project op touw gezet om de verouderde verlichting in het pand te vervangen. Om het pand energiezuiniger te maken werd gekozen voor duurzame led verlichting. Deze zomer werd het project afgerond door een installatieteam van Saled. Energiezuinig De oude lampen in het gebouw waren, gezien de huidige mogelijkheden, echte energievreters. De nieuwe led verlichting daarentegen is zeer energiezuinig en zorgt bovendien voor een flinke CO2-reductie. Door het verminderde energieverbruik zal daarom bespaard worden op de kosten. Tevens is de levensduur van led lampen veel langer, waardoor de lampen in de toekomst drie keer minder vervangen hoeven te worden. Met het oog op de lange termijn bespaart het zwembad zodoende ook flink op onderhouds- en vervangingskosten. Complete vervanging In het multifunctionele zwembad is geen enkele lamp overgeslagen tijdens de omzetting. Naast de verlichting bij het zwembad zijn ook de kleedkamers, de kantine, het kantoor, de berghokken, de machinekamer en de buitenverlichting voorzien van led. Om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten is ook alle nood- en vluchtwegverlichting vervangen door een veilige led oplossing. Zwembad Den Helder kan daarmee terugkijken op een geslaagd duurzaam project, waar zeker ook alle klanten veel plezier van zullen beleven!

 

 

Beveiliging

Vanaf 2 augustus t/m 5 augustus 2012 is het zwembad gesloten geweest.
Dit niet omdat wij met vakantie waren, maar omdat er nog werkzaamheden moesten plaats vinden met behulp van grote steigers.
Dit jaar heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden in een zwembad in Tilburg.
Een luidspreker is daar naar beneden gevallen met een dodelijke afloop voor een kind.
Naar aanleiding hiervan zijn alle zwembaden verzocht een extra inspectie uit te voeren op het gebruik van RVS (roest vast staal) t.b.v. ophanging systemen. Nu hebben wij geen RVS in gebruik om zaken te bevestigen aan het plafond. Maar wij willen, ongeacht de materiaalkeuze, geen risico lopen dat een dergelijk ongeval ook bij ons zou kunnen plaats vinden. Daarom hebben wij alle ophangingen boven het water extra gezekerd. 100% garantie is er niet te geven maar wij zijn wel van mening dat wij hiermee voor ons het maximale er aan gedaan te hebben om een dergelijk ongeval te voorkomen.
Als u bij ons komt zwemmen zult u kunnen zien dat de luidsprekers, de bollen van de lamp en de luchtbehandelingskanaal extra gezekerd zijn.
Deze extra noodzakelijke investering levert voor ons geen extra bezoekers op maar draagt wel bij aan de veiligheid voor u en ons. 

Nieuws en Acties

Algemene Verorderning Gegevensbescherming, hoe we dat doen klik hier:

Privacy Policy

 

"Survival zwemmen"

Voor meer informatie omtrent tijden en tarief, neem dan even contact met ons op. 0313 472022

Wil je weten wat we allemaal gaan doen om te overleven, klik dan op deze link:

https://www.zwemwiki.org/tiki-index.php?page=Examenprogramma+Survival+1+2+3

 

De eerst volgende ZWEM-DISCO is op zaterdag 30 juni a.s.

Contact

Zwembad "Den Helder"

Den Helder 1
6982 DT Doesburg
Tel.: 0313 472022
Fax: 0313 473284
Verzend een e-mail

 

Volg ons!

Kiest u voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor 2017 hebben wij weer de erkenning gekregen om het nationaal zwemdiploma uit te mogen geven en zijn onze medewerkers gelicentieerd namens de NPZ/NRZ .

Kwaliteitsborging zie: www.npz-nrz.nl.

Zou u onze nieuwsbrief willen ontvangen?  Als u zich aanmeld, d.m.v. op de hieronder vermelde link te klikken, gaat u akkoord dat wij uw e-mailadres (uitsluitend hiervoor) gaan gebruiken om u onze nieuwsbrief toe te sturen.

 

https://laposta.nl/f/ss2xtj5dx9wj