• Zwembad ‘Den Helder’

    Speelplezier voor jong en oud op veel verschillende momenten.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Een groot aanbod van Aquasports: o.a. aquajogging, aquamodern, aqua-fit-plus en nog veel meer.
    Er zit voor iedereen wel een passende activiteit bij.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Leren zwemmen doe je bij zwembad Den Helder. Geef u nu op voor de zwemlessen.

VOORWAARDEN ZWEMLESKAART

 

De meerlessen kaart (koker) is geldig voor de periode waarop de lessen van toepassing zijn. Dit  kan verschillen per les kaart (6 of 12 weken). De geldigheid van de kaart is dus afhankelijk van de kaart die u koopt.

Zodra een kaart (koker) volledig is afgeboekt koopt u een nieuwe kaart. Wij houden namelijk voor uw kind een plek gereserveerd in de lesgroep. Als uw kind verzuimt tussen de oude en nieuwe leskaart in, kost het u wel de les(sen). 

Het missen van een les geeft geen recht op een inhaalles. Deze les vervalt. 

Wij willen graag weten wanneer uw kind ziek is. U kunt dat doorgeven aan de receptie. Bij ziekte is de gemiste les in de eerste week voor eigen rekening. Daarna wordt, bij inlevering van de kaart (koker), de geldigheidsduur verlengd. Dit gaat altijd in overleg, zodat wij weten wanneer uw kind weer kan beginnen.

Als uw kind langer ziek is, kan het zijn dat het niet meer in dezelfde groep kan instromen. Dit gaat  in overleg met de lesgever.

Als u tijdelijk wilt stoppen met de lessen vragen wij u dringend dit aan de receptie door te geven. Als u dit tijdig en in overleg doet, kost het u geen lessen, de plek van uw kind blijft dan niet meer gereserveerd. Zodra u weet wanneer uw kind weer gaat beginnen horen wij dit graag, zodat we naar een geschikte plek kunnen zoeken.

Tijdens de schoolvakanties gaan de lessen gewoon door, met uitzondering van de Kerst-, en zomervakantie. Tijdens deze periode wordt uw leskaart automatisch verlengd, dit geldt ook voor de feestdagen waarop geen les wordt gegeven. Wanneer u tijdens de voorjaars-, mei- en herfstvakantie afwezig bent, meldt dit dan minimaal 2 weken van te voren zodat uw kaart hierop aangepast kan worden. Wij compenseren dan maximaal één 1 les.

Indien u/uw kind na het behalen van een diploma niet wil door gaan voor een vervolg diploma, dan kunt u de resterende lessen omzetten naar recreatief zwemmen. Restitutie van de resterende lessen in contanten is niet mogelijk. 

Klik hier voor een afdruk-versie voorwaarden zwemleskaart.

Nieuws en Acties

Zaterdag 21 oktober is er weer een zwemdisco.

(25 november en 16 december zijn de opvolgende zwemdisco's)

 

 

Zwembad Den Helder en PlusFit Doesburg verzorgen samen de activiteit:

‘PlusFit in het water’

PlusFit fysiotherapie en fitness is in samenwerking met zwembad Den Helder een proef gestart om een nieuwe doelgroep in het water te laten bewegen. De aanleiding ontstond vanuit de wens van beide partijen om met elkaar samen te gaan werken. Bij PlusFit komen mensen met lichamelijke aandoeningen die meer willen of moeten bewegen. Bij PlusFit kan dat onder begeleiding van een fysiotherapeut, een personal trainer of zelfstandig. Dat bewegen in het water een meerwaarde heeft, is geen discussie. Wel bleken er meerdere drempels te zijn voor mensen om naar het zwembad te gaan. De proef die PlusFit aan is gegaan draait om het bewegen in water, waarbij plezier en doen wat wel lukt voorop staat. Zwemmen staat hierbij niet op de voorgrond. Dat kan daarna zelf gedaan worden. Maar wat er wel gedaan wordt is bewegen en daarbij worden alle spieren en gewrichten gebruikt. Door te variëren met materialen en door gebruik te maken van de weerstand van het water is het voor iedereen mogelijk om mee te doen op zijn of haar eigen niveau. Deelnemers ervaren het als zeer prettig en aanvullend op de training of therapie die ze al uitvoeren. Het omkleden blijft voor sommige een uitdaging maar het plezier en het fijne gevoel dat ze daarna hebben werkt motiverend. De beweegactiviteit wordt gegeven door een fysiotherapeut waardoor er direct gerichte instructies en adviezen worden gegeven tijdens het bewegen. De oefeningen zijn vooral gericht op kracht en soepelheid. Door daarna nog zelf te zwemmen komt de conditie aan bod. En voor de ontspanning kan gebruik gemaakt worden van de sauna en warmtecabine. De groepsactiviteit vindt elke dinsdag plaats van 14.15 uur tot 14.45 uur. Ook mensen die geen lid of patiënt zijn bij PlusFit zijn van harte welkom om mee te doen.

Contact

Zwembad "Den Helder"

Den Helder 1
6982 DT Doesburg
Tel.: 0313 472022
Fax: 0313 473284
Verzend een e-mail

 

Volg ons!

Kiest u voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor 2017 hebben wij weer de erkenning gekregen om het nationaal zwemdiploma uit te mogen geven en zijn onze medewerkers gelicentieerd namens de NPZ/NRZ .

Kwaliteitsborging zie: www.npz-nrz.nl.

Ontvangt u nog niet onze nieuwsbrief!  Aanmelden kan door op de deze link te klikken:

https://laposta.nl/f/ss4zomjylbhd