• Zwembad ‘Den Helder’

    Speelplezier voor jong en oud op veel verschillende momenten.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Een groot aanbod van Aquasports: o.a. aquajogging, aquamodern, aqua-fit-plus en nog veel meer.
    Er zit voor iedereen wel een passende activiteit bij.

  • Zwembad ‘Den Helder’

    Leren zwemmen doe je bij zwembad Den Helder. Geef u nu op voor de zwemlessen.

VOORWAARDEN ZWEMLESKAART

 

De meerlessen kaart (koker) is geldig voor de periode waarop de lessen van toepassing zijn. Dit  kan verschillen per les kaart (6 of 12 weken). De geldigheid van de kaart is dus afhankelijk van de kaart die u koopt.

Zodra een kaart (koker) volledig is afgeboekt koopt u een nieuwe kaart. Wij houden namelijk voor uw kind een plek gereserveerd in de lesgroep. Als uw kind verzuimt tussen de oude en nieuwe leskaart in, kost het u wel de les(sen). 

Het missen van een les geeft geen recht op een inhaalles. Deze les vervalt. 

Wij willen graag weten wanneer uw kind ziek is. U kunt dat doorgeven aan de receptie. Bij ziekte is de gemiste les in de eerste week voor eigen rekening. Daarna wordt, bij inlevering van de kaart (koker), de geldigheidsduur verlengd. Dit gaat altijd in overleg, zodat wij weten wanneer uw kind weer kan beginnen.

Als uw kind langer ziek is, kan het zijn dat het niet meer in dezelfde groep kan instromen. Dit gaat  in overleg met de lesgever.

Als u tijdelijk wilt stoppen met de lessen vragen wij u dringend dit aan de receptie door te geven. Als u dit tijdig en in overleg doet, kost het u geen lessen, de plek van uw kind blijft dan niet meer gereserveerd. Zodra u weet wanneer uw kind weer gaat beginnen horen wij dit graag, zodat we naar een geschikte plek kunnen zoeken.

Tijdens de schoolvakanties gaan de lessen gewoon door, met uitzondering van de Kerst-, en zomervakantie. Tijdens deze periode wordt uw leskaart automatisch verlengd, dit geldt ook voor de feestdagen waarop geen les wordt gegeven. Wanneer u tijdens de voorjaars-, mei- en herfstvakantie afwezig bent, meldt dit dan minimaal 2 weken van te voren zodat uw kaart hierop aangepast kan worden. Wij compenseren dan maximaal één 1 les.

Indien u/uw kind na het behalen van een diploma niet wil door gaan voor een vervolg diploma, dan kunt u de resterende lessen omzetten naar recreatief zwemmen. Restitutie van de resterende lessen in contanten is niet mogelijk. 

Klik hier voor een afdruk-versie voorwaarden zwemleskaart.

Nieuws en Acties

Algemene Verorderning Gegevensbescherming, hoe we dat doen klik hier:

Privacy Policy

 

"Survival zwemmen"

Voor meer informatie omtrent tijden en tarief, neem dan even contact met ons op. 0313 472022

Wil je weten wat we allemaal gaan doen om te overleven, klik dan op deze link:

https://www.zwemwiki.org/tiki-index.php?page=Examenprogramma+Survival+1+2+3

 

De eerst volgende ZWEM-DISCO is op zaterdag 30 juni a.s.

Contact

Zwembad "Den Helder"

Den Helder 1
6982 DT Doesburg
Tel.: 0313 472022
Fax: 0313 473284
Verzend een e-mail

 

Volg ons!

Kiest u voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor 2017 hebben wij weer de erkenning gekregen om het nationaal zwemdiploma uit te mogen geven en zijn onze medewerkers gelicentieerd namens de NPZ/NRZ .

Kwaliteitsborging zie: www.npz-nrz.nl.

Zou u onze nieuwsbrief willen ontvangen?  Als u zich aanmeld, d.m.v. op de hieronder vermelde link te klikken, gaat u akkoord dat wij uw e-mailadres (uitsluitend hiervoor) gaan gebruiken om u onze nieuwsbrief toe te sturen.

 

https://laposta.nl/f/ss2xtj5dx9wj